Hieronder vind je informatie over wat we (Dasprive VZW) met je gegevens gaan doen.

Met het versturen van het formulier zet je de eerste stap naar een overeenkomst met Dasprive VZW voor deelname aan PrivCon 2024. Die overeenkomst is de reden dat we je persoonsgegevens mogen verwerken, zonder die gegevens wordt dat een lastig verhaal.  Verdere communicatie over het event via het opgegeven e-mailadres hoort daar uiteraard bij, volgend jaar een reminder voor PrivCon2025 en eventueel een nieuwsbrief doen we op basis van ons belang om deelnemers te informeren. Voor andere vormen van communicatie vragen we netjes toestemming.

Je gegevens worden verder nog doorgestuurd naar onze cloudprovider (mail, website, gegevensopslag) en, indien hierboven gekozen, naar de provider van onze mailing software. Dit zijn steeds partijen gevestigd in de EU of Zwitserland die alleen met de gegevens doen wat wij van hen vragen.

We houden de gegevens bij tot 12 maanden na de conferentie. Indien je toestemming gaf voor de survey sturen we de survey uit en verwerken de gegevens om te leren en verbeteren. Ook die gegevens worden na maximaal 6 maanden verwijderd. Voor wat betreft mailing zoals de reminder en de nieuwsbrief houden we je naam en e-mailadres bij tot je uitschrijft.

Je hebt het recht om inzage en verbetering van je gegevens te vragen. Je kunt ook vragen om je gegevens te laten wissen of de verwerking ervan te beperken, stuur een mailtje naar privcon[@]dasprive.be.

Hebben we het toch verkeerd gedaan? Dan kun je een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA), maar we zijn ervan overtuigd dat we er ook wel uit komen zonder klacht.