Selecteer een pagina

PRIVCON 2023

4 OKTOBER @PROVINCIEHUIS ANTWERPEN

Marja Lubbers

DPO Benelux @ Manpowergroup

Marja zal tijdens het panel haar kennis en ervaring inzetten om samen met de deelnemers te bekijken wat de impact van AI is, en welke uitdagingen dit met zich meebrengt in een privacycontext.

David Stevens

Privacyvoorvechter –en professional, Directeur Vlaams Mensenrechteninstituut

Als o.a. DPO bij Telenet en Europees DPO voor Nielsen werkt hij al meer dan decennium in het vakgebied. Binnenkort zal David ook aantreden als nieuwe voorzitter van het Vlaams Mensenrechten-instituut. Deze kennis en ervaring neemt hij mee in het panel.

Christoph Balduck

Chief Technology @ Data Trust Associates

Met meer dan 15 jaar achtergrond in data management heeft Christoph ondertussen ook ruim zijn sporen verdiend in privacyland. Zijn sessie leert hoe je beter en semi-geautomatiseerd kan samenwerken met je data team.

Dorien Bauwens

Lead Solid Program & Business Development @ Athumi

Dorien is vanaf het prille begin betrokken bij Athumi (het vroegere Vlaams Datanutsbedrijf) en werd in 2023 verkozen tot Overheidstalent van het jaar binnen de Vlaamse Overheid. Tijdens haar sessie gaat ze in op de recentste ontwikkelingen binnen Athumi.

Johan Loos

IAM / PKI Specialist @ ASML

Een veelzijdigheid die je niet vaak tegenkomt in één persoon: techno producer, dessert chef, én expert informatieveiligheid, cryptografie en privacy. Dit zal je ook terug zien komen tijdens zijn sessie “Hash me als je kan”.

Juergen Mueller

Country Manager Netherlands @ CRANIUM

Full Stack Governance consultant is geen bestaande titel, maar als ie bestaat mag Jürgen die zeker gebruiken. Dit komt terug in zijn sessie “Een kader voor data” waarin hij je inspiratie geeft over het inzetten van dataframeworks in je leven als privacy professional.

Florence de Villenfagne

Expert gegevensbescherming & privacy @ICTLEX

Weinigen kunnen bogen op de ervaring die Florence heeft op het gebied van gegevensbescherming en privacy. Als onderzoekster, onafhankelijk expert en docente is zij al bijna 20 jaar bezig met de materie. Deze kennis neemt ze mee tijdens het panel over AI & Privacy.

Peter Berghmans

CEO @ Data Protection Institute

Peter zit bij het selecte groepje van privacyprofessionals die al veel langer met privacy bezig waren voor de GDPR het “cool” maakte. Niet alleen cool, maar ook begaan met zijn medemens, vertelt hij hoe het gaat met de DPO vandaag tijdens zijn sessie.

Seppe Vansteelant

Data Protection Officer @ Digitaal Vlaanderen

Als DPO bij Digitaal Vlaanderen is Seppe zeer ervaren in het toepassen van gegevensbescherming in een overheidscontext. Samen met collega’s geeft hij een sessie over het wel en wee van een groep DPOs en CISOs in de Vlaamse Overheid.

Marjolein Louwerse

Functionaris Gegevensbescherming @ Nationale Politie Nederland

Marjolein werkte jaren als Inspecteur bij de Autoriteit Persoonsgegevens en is Functionaris Gegevensbescherming bij de Nederlandse Politie. Het vraagstuk over de rol van de DPO als toezichthouder verkent zij in haar sessie.

Herman Maes

Freelance marketeer & strategist

Als ervaren marketeer en strategist brengt Herman op PrivCon zijn learnings over hoe leerkrachten en ouders niet meer weten hoe ze hun kinderen best kunnen beschermen of veiliger online laten gaan.

Bavo Van den Heuvel

Chief Knowledge Officer @ CRANIUM

Wie kent hem niet? In Vlaanderen de belichaming van “ik was al DPO voordat het cool was” met een ruime ervaring binnen de overheid en de privésector, en als medeoprichter van CRANIUM. Deze kennis deelt hij tijdens zijn panel.

Tim Van Haeren

Co-host Dasprive & Freelance DPO 

Co-host van de Dasprive Podcast en zodoende al jarenlang trendwatcher van alles dat er reilt en zeilt in privacyland. In zijn sessie “Tim doet AI”, bekijkt hij wat AI allemaal mogelijk maakt met een laptop en internettoegang. Verrassend én confronterend.

Ellen Demey

Corporate Data Protection Manager @ Umicore

Ellen is reeds jaren bezig met privacy, oorspronkelijk als consultant en ondertussen als Corporate Data Protection Manager voor Umicore. Haar waardevolle inzichten uit deze jaren neemt ze mee in het panel over privacy en AI.

Matthias Dobbelaere-Welvaert

Director and Privacy Activist @ Ministry of Privacy

Matthias Dobbelaere-Welvaert is een Belgische privacyactivist en -jurist, en directeur bij de stichting the Ministry of Privacy. Uiteraard mag zijn input niet ontbreken in een panel op PrivCon.

Katrien Martens

Global Compliance Manager & DPO @ Barco

DPO bij een technologiebedrijf als Barco komt met een resem aan uitdagingen. Haar ervaringen en de leermomenten neemt ze mee naar het panel over privacy en AI.

Haykush Hakobyan

Privacy Lead @ Cuccibu

Haykush is lid van de raad van bestuur van Privacy First en Privacy Lead bij Cuccibu. Tijdens haar sessie bekijkt Haykush wat ondertussen de maturiteit is van organisaties, hoe we buy-in krijgen en hoe privacy als waarde belangrijk wordt in organisaties.

Gerrit Vandendriessche

IT & IP Lawyer & Partner @ Altius

Gerrit is partner bij ALTIUS advocaten en gespecialiseerd in gegevensbescherming. Theorie en praktijk zijn niet altijd eenvoudig te verzoenen, in zijn sessie neemt Gerrit 5 jaar handhaving en toepassing eens kritisch onder de loep.

Anneleen Van de Meulebroucke

Data Lawyer & Partner @ Eubelius

Anneleen leidt het Digital & gegevensbeschermingsteam bij Eubelius. Zij legt zich toe op ICT-recht en nieuwe technologieën, met een focus op data. Als geen ander kan ze een overzicht geven van de huidige stand van zaken van alle komende Europese Acts.