PRIVCON 2022

5 OKTOBER @PROVINCIEHUIS ANTWERPEN

Registratie PRIVCON 2022

Hieronder kun je je registeren voor PrivCon2022. Voor deze eerste editie houden we er een ambachtelijk proces op na: alle inschrijvingen worden handmatig verwerkt. Na het verzenden van dit formulier kan het dus een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt. We verwerken de formulieren in orde van binnenkomst. Mocht je een week na versturen van dit formulier nog niets gehoord hebben, is er iets verkeerd gegaan. Stuur dan gerust een mailtje naar privcon[@]dasprive.be.

Nog een klein woordje uitleg over de ticketprijzen. We willen PrivCon graag zo toegankelijk mogelijk houden waardoor wij op aanzienlijk lagere tarieven zitten dan de doorsnee conferentie. Voor individuen is dit zo goed als kostprijs. Voor professionele deelnemers die het ticket via de firma of werkgever vergoeden, rekenen we dan ook een hoger tarief aan. Ook voor deze deelnemers is de prijs echter aanzienlijk lager dan bij soortgelijke conferenties.

 

REGISTRATIE GESLOTEN

 

 

Hieronder vind je informatie over wat we (Dasprive VZW) met je gegevens gaan doen.

Met het versturen van het formulier zet je de eerste stap naar een overeenkomst met Dasprive VZW voor deelname aan PrivCon2022. Die overeenkomst is de reden dat we je persoonsgegevens mogen verwerken, zonder die gegevens wordt dat een lastig verhaal.  Verdere communicatie over het event via het opgegeven e-mailadres hoort daar uiteraard bij, voor andere vormen van communicatie vragen we netjes toestemming.

Je gegevens worden verder nog doorgestuurd naar onze cloudprovider (mail, website, gegevensopslag) en, indien hierboven gekozen, naar de provider van onze mailing software. Dit zijn steeds partijen gevestigd in de EU of Zwitserland die alleen met de gegevens doen wat wij van hen vragen.

We houden de gegevens bij tot 6 maanden na het event. Indien je toestemming gaf voor de survey sturen we de survey uit en verwerken de gegevens om te leren en verbeteren. Ook die gegevens worden na maximaal 6 maanden verwijderd. Wanneer je ook toestemming geeft voor de nieuwsbrief houden we je naam en e-mailadres bij tot je uitschrijft.

Je hebt het recht om inzage en verbetering van je gegevens te vragen. Je kunt ook vragen om je gegevens te laten wissen of de verwerking ervan te beperken, stuur een mailtje naar privcon[@]dasprive.be.

Mocht je van mening zijn dat we stout zijn geweest, kun je ook een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). Om de een of andere reden zet men altijd een fysiek adres bij deze vermelding, geen idee waarom.